עגול עור מחרוזת תחרה

עלויות FOB: US $ 0.23-0.23 / מטר מצא מחיר עדכני
כניסה: New Delhi
כמות הזמנה מינימלית: 1500 מטר / מטר
יכולת אספקה: 125000 מטר / מטר לכל יום
זמן אספקה: בתוך 4 עד 8 שבועות לאחר אישור סופי של סדר.
תנאי תשלום: Wire transfer. 30% advance after placing the order, remaining 70% when goods are ready for dispatch.

פירוט מהיר

מקום מוצא:
India
שם מותג:
PSDS
מספר דגם:
32/0. 5/23
סוג:
עגול עור שרוכים
שימוש:
להכנת שרשרת, צמיד, עגיל, חגורה, צמיד, מחזיק מפתחות וכו'
עור סוג:
עור, עגל עור, עור צהבהב (עבור גדלים גדולים יותר)
עור צבע:
קרחון
שימוש:
להכנת שרשרת, צמיד, עגיל, חגורה, נעל שרוכי וכו ',
צביעה:
רגיל
עור קוטר:
0.8 כדי 1.0 מ"מ

פרטי אריזה

פרטי אריזה: ארוז בנפרד בשקית פולי עם פריט/בר קוד מדבקה כמו לכל לקוחות דרישה ולאחר מכן ארוז ב בקרטון מאסטר. אנחנו יכולים לארוז את חוטי עור בסוגים שונים כמו פלסטיק סליל אריזה, האנק אריזה, L צורת כותרת אריזה, כרטיס אריזה, מקופל כותרת אריזה ופלסטיק סליל עם כותרת אריזה.

שלחו את ההודעה שלכם לספק זה

תוצאות מוצרים או ספקים אלו תורגמו למען הנוחות שלך בעזרי כלי תרגום שפה. אם יש לך הצעות כלשהן בנוגע לתוצאות התרגום שלנו, בבקשה עזור/עזרי לנו להשתפר.
כל נתוני המוצרים והספקים בשפות שאינן אנגלית המופיעים בעמוד זה הם מידע אשרwww.alibaba.com תורגם על ידי כלי תרגום אוטומטי. אם יש לך שאלה או הצעה בנוגע לאיכות התרגום האוטומטי, בבקשה שלח/י לנו אותה בדוא"ל (כתובת דוא"ל). Alibaba.com וחברות הבת שלה ממאנות אחריות וכל הבטחה, מפורשת או מרומזת, וכל נטילת אחריות שהיא עבור כל אובדן שעלול לנבוע או שעשוי להיות קשור למידע מתורגם-אוטומטית שנגרם לך עקב טעות טכנית של כלי תרגום השפות.
עומס...
נסו השוואת הצעות מחיר בקליק אחד למול בקשת רכישה בת דקה אחת. קבלו הצעות מחיר
globalmuses011176068097