תרגיל גם מים rc משאית רכוב אסדות למכירה; 1500 מ"מ קוטר גדול מחיר מכונות קידוח

FOB התייחסות מחיר:קבל מחיר האחרון
‏10,000.00 $ - ‏30,000.00 $ / סט | 1 סט / סטים תרגיל גם מים rc משאית רכוב אסדות למכירה; 1500 מ"מ (min. Order)
זמן אספקה::
כמות( סטים) 1 - 2 >2
זמן משוער (ימים) 10 סחיר
פעילות חשודה דווח על
Ikhtisar
פרטים מהירים
תעשיות ישימים:
בניית עובד, אנרגיה & כרייה
מצב:
חדש
סוג:
אסדת קידוח רוטרי
כוח מסוג:
דיזל
מקום מוצא:
China
שם מותג:
HW
שימוש:
ובכן מים
מתח:
220/380
ממד ( l * w * h ):
8550*2490*4000
משקל:
27500 KG
הסמכה:
ISO
אחריות:
2 שנים
לאחר מכירות שירות הניתנים:
וידאו תמיכה טכנית, באינטרנט תמיכה, שדה התקנה, הזמנה והדרכה
יישום:
מים בארות קידוח
קידוח עומק:
200 m-300 m
קידוח קוטר:
1500 MM
תכונה:
גבוהה קידוח יעילות
למעלה ראש מהירות:
11-22r/min
מהירות ציר:
30-1050r/min
עבודה לחץ (בר):
1.05-2.46Mpa
תרגיל מוט אורך:
1.5-6
קידוח קצת:
שלושה אגף ביטים
פונקצית:
קידוח כרסום עיבוד
יכולת אספקה
יכולת אספקה:
1000 Set/Sets per Month truck mounted water well rc drill rigs for sale; 1500mm
אריזה ומשלוח
פרטי אריזה
חבילת יצוא רגילה
כניסה
Qingdao,Dalian,Ningbo, Shanghai, Shenzhen
זמן אספקה: :
כמות(Sets) 1 - 2 >2
זמן משוער (ימים) 10 נתון למשא ומתן
Deskripsi Video
מוצר תיאור

יישום

1. את מניע כוח מגיע מהמשאית מנוע, עם 100KW גנרטור כוח חיצוני מערכת. כך את rig יכול לעבוד עם משאית מנוע או כוח חיצוני והוא אלקטרו, הידראולי, פנאומטי נשלט rig;
2. המתקן משתמש בוץ כמו את שטיפת משקאות עם 6BS חצץ משאבת לקדוח; את מצויד CB --- E532vacuum משאבת מערכת מספק מים עבור את חצץ משאבת.
3. את rig מצייד עם מערכת הידראולית, הידראולי, תמיכה הידראולי רגליים.
4. את תרגיל צינורות הוא בורג חוט משותף, עם מיוחד פריקת מכשיר, קל לשנות את צינור קידוח.
5. את מראה של rig הוא די; יש לו יעילות גבוהה בגלל שיש גדול יותר מומנט; זה מתאים עבור מים גם הנדסה, בנייה, בניין, גשר קרן, נמל, סכר וכן הלאה; זה הוא פופולרי עם את מקומיים וזרים.
6. המתקן הוא מותקן גנרטור (15kw), אשר הוא נוח כדי להאיר או לעבוד בלילה. משאית רכוב עמוק רוטרי מים גם קידוח rig הפוך זרימת עם בוץ משאבת

מפרט עבור HWS-150 הפוך EIRCULATION קידוח מכונה
תרגיל עומק (m)
200
תרגיל קוטר (mm)
500-1500
למעלה ראש מהירות (r/min)
11--22
למעלה ראש מומנט (kN. m)
15-7.5
אחת קו למשוך כוח של קטין כננת (t)
3
מגדל גובה (mm)
6980
Bearing (t)
20
צינור קידוח (mm)
φ168×8×3000

6BS חצץ משאבת
זרימה תיאורטית (L/min)
560
מסתובבת מהירות (r/min)
750
קלט כוח (kw)
55

CB-E532 משאבת ואקום
מקסימום-עקירה (L/min)
3400
מסתובבת מהירות (r/min)
1450
קלט כוח ((kw)
7.5


מנוע דיזל
דגם
YC6J180-33
כוח מדורג (KW)
132
מהירות (r/min)
2500
מומנט
590N. m/1400-1700 סל"ד
כונן טופס של מארז
4 × 4

גנרטור סט
כוח מדורג (kW)
100
מתח מדורג (V)
400
תדר (Hz)
50
הליכה מהירות (km/h)
75
ממד תחבורה (L×W×H) (mm)
8550*2490*4000
עבודה ממד (L×W×H) (mm)
8550*2490*8560

משאית רכוב מים גם rc תרגיל אסדות למכירה; 1500mm גדול קוטר קידוח מכונות מחיר

משאית רכוב מים גם rc תרגיל אסדות למכירה; 1500mm גדול קוטר קידוח מכונות מחיר

החברה שלנו
תעודה
מקרים מוצלחים
יתרונות & שירות

מראש מכירות שירות

* חקירה וייעוץ תמיכה.

* בדיקת מדגם תמיכה.

* מבט שלנו במפעל.

לאחר מכירות שירות

* הדרכה כיצד להתקין את מכונת, אימון איך להשתמש במכונה.

* מהנדסים זמינים לשירות מכונות בחו"ל.

תשלום & משלוח
שאלות נפוצות

Q1. מה הוא שלך תנאי תשלום?

Ans. : T/T 30% כפיקדון, 70% לפני משלוח. נראים לך את תמונות של מוצריםחבילותלפני שאתה משלם את איזון.

 

Q2. מה הוא שלך תנאי משלוח?

Ans. : EXW, FOB, CFR, CIF.

 

Q3. איך על שלך משלוח זמן?

Ans. : בדרך כלל, זה ייקח 7-10 ימי עבודה לאחר קבלת התשלום מראש שלך.

משלוח זמן תלוי את הפריטים והכמות של ההזמנה שלך.

 

Q4.What הוא האחריות של המכונה שלנו?

Ans.: שלנו עיקרי מכונת נהנה 1 שנה אחריות (למעט את פטיש),במהלך זה זמן כלאבזרים

שבוריכול להיות שונה במשךחדש אחד.ואנחנו מספקים קטעי וידאו עבור מכונת להתקין ותפעול.

 

Q5. מה הוא שלך תנאי אריזה?

Ans. : בדרך כלל, אנו משתמשים סטנדרטי מיוצא מקרה עץ עבור LCL מוצרים, וקבוע היטב עבור מוצרי FCL.

 

Q6. האם אתה לבדוק כל הסחורה שלך לפני משלוח?

Ans. : כן, יש לנו 100% בדיקה לפני משלוח. ואנו לצרף שלנו לבדוק דו"ח עבור כל מכונה.

 

Q7.Do אתה העדיף לספק ללבוש חלקי בעסקאות לקוחות?

Ans. : כן, יש לנו recor D S עבור לקוחות שלך, ויהיה מעדיף Provid Ing אביזרי ללקוחות.

 

Q8How לעשות עושה עסקים לטווח ארוך ויחסים טובים?

Ans. : 1. אנחנו שומרים על איכות טובה תחרותי מחיר כדי להבטיח שלנו לקוחות יתרונות;2. We כל לקוחות כמו חבר שלנו ואנחנו מאוד לעשות עסקים ולהתיידד עם אותם,לאמשנה שבו הם באים.

 

Q9.Do יש לך כל תעודות עבור המכונה שלך?

Ans. : כל של produ שלנו C Ts מגיע עם את תעודות של CE, ISO9001.

לקבלת מידע נוסף, מוזמןלחץ כאן
ייתכן רוצה
Bukan benar-benar yang Anda inginkan? 1 permintaan, beberapa tagihan Dapatkan Tagihan Sekarang >>
תוצאות מוצרים או ספקים אלו תורגמו לנוחותך באופן אוטומטי על-ידי הכלי לתרגום שפות. אם מצאת בעיה בתוצאות התרגום, אתה מוזמן להציע הצעות.
כל המידע אודות מוצרים וספקים בדף זה בשפות שאינן אנגלית הוא מידע של www.alibaba.com שתורגם באופן אוטומטי באמצעותה כלי לתרגום שפות. Iאפ יש לך שאיתות או הצעות בנוגע לאיכות התרגום האוטומטי, צור קשר בכתובת english.trans@service.alibaba.com. התרגום הוא תהליך אוטומטי שמבוצע באמצעים טכניים. Alibaba.com לא השתתפה בתרגום, אינה שולטת בו ואינה מודעת לתוכן הפריטים. Alibaba.com והגורמים המסונפים לה מכריזים בזאת באופן מפורש שהם אינם אחראים בכל צורה מפורשת או משתמעת לכל אובדן הנובע מהסתמכות על מידע המתורגם באופן אוטומטי או הנגרם כתוצאה משגיאה טכנית כלשהי בכלי לתרגום שפות.